Automobile Magazine, Yeni Kasım sayımız yayınlandı. Bu sayımızda bir çok yenilik barındırdık. Öncelikle yeni bir online okuma uygulamamız ve onun eşliğinde yepyeni bir sistemi kullanıyoruz. Aslında bu bizim için yeni bir şey değil çünkü uzun zaman önce yıllardır kullandığımız alt yapıyı yine kullanmaya başladık.

Dergimizi online zaten PC yada APP cihazlardan okumanız mümkün. Aynı zamanda yeni bir Mobile uygulamamız mevcut Android ve App ios için.

Bununla birlikte yine yeni olan kapalı devre online dergiyi size masa üstüne indirme ve masa üzerinde saklama, internet olmadan yine tek tık ile her zaman ulaşıp okuyabileceğiniz bir uygulama alt yapı bu sayımızdan itibaren yeniden başladı.

İndirdiğiniz sıkıştırılmış zip. ya da rar. dosyası içinde ki exe. dosyasına tıkladığınızda dergimiz otomatik olarak açılarak, sanki online okuyor gibi çok daha hızlı şekilde ulaşıp okumanıza daha zevkli bir hal alarak imkan tanıdık. İstediğiniz kadar dergiyi büyütün…

Ve menüden full ekran yaparak okuyun, gezinin. Sosyal paylaşım, download pdf gibi bir çok özellikleri içinde barındırmaktadır.

Online: https://dergilik.automobilemagazine.com.tr/2019/Kasim/

Download dergi kapalı devre linki: https://dergilik.automobilemagazine.com.tr/2019/Kasim/Automobile-Magazine-Kas%C4%B1m2019.zip

Pdf linki: https://dergilik.automobilemagazine.com.tr/2019/Kasim.pdf

Apple ios uygulaması için: https://dergilik.automobilemagazine.com.tr/2019/Kasim/.app

 

Bir yanıt yazın